Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%4.7g6.5kcal0.9g0g0.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g4.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g1.8g2.6kcal0g0.1g0.2g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g2.8g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g1.5g5.1kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g40kcal2.4g4g1.6g0g
Valittu annoskoko27g20kcal1.2g2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.6g1g0.4g0g
Arvot/100g100g75kcal4.4g7.4g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193