Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 24g9kcal0.1g1.7g0g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.5g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g44kcal0.4g5g1.8g1.6g
Valittu annoskoko27g22kcal0.2g2.5g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.1g1.3g0.5g0.4g
Arvot/100g100g82kcal0.7g9.3g3.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598