Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 3.1g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.1g
Fenkoli, annos 100g3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g1.6g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g21kcal0.4g3.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko27g11kcal0.2g1.6g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g5kcal0.1g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g40kcal0.7g6g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094