Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lohifileepalat (Findus)7g9kcal1.5g0g0.4g0g
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g38kcal3.2g1.6g1.8g0g
Valittu annoskoko27g19kcal1.6g0.8g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.8g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g70kcal5.9g3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742