Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 7.8g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Maitorahka (Pirkka)7.8g5.2kcal0.9g0.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g3.1g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g93kcal5.8g11.8g2.4g0.6g
Valittu annoskoko27g47kcal2.9g5.9g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal1.5g3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g172kcal10.7g21.9g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206