Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5.2g3.3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Uudet perunat keitetty8.3g6.3kcal0.1g1.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.3g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Keräkaali, 100g2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g30kcal1g4g1g0.4g
Valittu annoskoko27g15kcal0.5g2g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.3g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g56kcal1.9g7.4g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745