Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.4g2.1kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kanaliemi rainbow 1 L13g6.5kcal0.5g0.1g0.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemi rainbow 1 L2.2g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g29kcal1.4g1g1.8g0.4g
Valittu annoskoko27g15kcal0.7g0.5g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.4g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g55kcal2.6g1.9g3.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563