Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä4.9g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g7.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Bratwursti (Pirkka)10g28kcal1.3g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g66kcal3g2g5.2g0.4g
Valittu annoskoko27g33kcal1.5g1g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal0.8g0.5g1.3g0.1g
Arvot/100g100g123kcal5.6g3.7g9.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991