Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 12g9kcal1.6g0.1g0g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Öljy15g134kcal0g0g14.9g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 113g387kcal11.5g79g1.4g4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Parmesaaniraaste, Tesco50g194kcal16.4g0g14.1g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g1466kcal60.2g160.8g60.8g10.8g
Valittu annoskoko260g733kcal30.1g80.4g30.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna130g366kcal15.1g40.2g15.2g2.7g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141906