Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer57g295kcal2.2g32.1g17.2g3g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)22g155kcal0.2g0.9g17.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.8g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 29g34kcal0.9g1.3g2.9g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 32g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl29g103kcal0.6g0.8g10.9g0g
Sokeri6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Marianne crush 150g22g93kcal0.3g18.5g1.8g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.2g27kcal1.3g0.8g1.6g2.2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g39g132kcal0.8g30.2g0.7g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g1962kcal20.6g217g111g16.6g
Valittu annoskoko260g981kcal10.3g108.5g55.5g8.3g
Annoskoko puolitettuna130g490kcal5.2g54.3g27.8g4.2g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497