Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu129g163kcal14.2g0.4g11.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g4g15kcal0.1g3.8g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g38g226kcal9g2.5g20.3g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g2.5g10kcal0g2.3g0g0g
Mantelilastu (A la meira)35g211kcal8.4g2.3g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g1784kcal65.2g25.8g159.6g0g
Valittu annoskoko260g892kcal32.6g12.9g79.8g0g
Annoskoko puolitettuna130g446kcal16.3g6.5g39.9g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g5g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345