Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.5g0.1g2.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka13g110kcal0g0g12.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.3g0.6g1.7g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki25g14kcal2.1g1.3g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g25g44kcal0.1g2.5g0.1g0g
Mustikka75g25kcal0.4g4.8g0.3g2.5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)13g46kcal1.8g6.9g1g1.4g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g1151kcal26g162.2g34.8g11.2g
Valittu annoskoko260g575kcal13g81.1g17.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna130g288kcal6.5g40.6g8.7g2.8g
Arvot/100g100g222kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956