Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g20g72kcal2.6g13.8g0.6g2g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Kaurahiutale 13g50kcal1.9g7.6g1g1.3g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g33g19kcal3g1.7g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Tonnikala vedessä, rainbow62g62kcal12.4g0.3g1.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen17g5.5kcal0.6g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g871kcal58.4g99.4g25g9.8g
Valittu annoskoko260g435kcal29.2g49.7g12.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna130g218kcal14.6g24.9g6.3g2.5g
Arvot/100g100g168kcal11.2g19.1g4.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499