Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g166g233kcal25g5g15.1g0.2g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g52g73kcal1.6g1g6.8g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g42g67kcal1.2g1.7g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g745kcal55.6g15.4g56.2g0.4g
Valittu annoskoko260g372kcal27.8g7.7g28.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna130g186kcal13.9g3.9g14.1g0.1g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070