Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 7.5g17kcal0.4g1.3g1.1g0.4g
Tomaatti 125g29kcal0.7g4.3g0.4g1.7g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g50g5kcal0.6g0.5g0.1g0.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g35g88kcal5.6g0.6g7g0g
Basilika, tuore25g10kcal0.8g1.2g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g307kcal16.6g17.4g17.6g7.8g
Valittu annoskoko260g154kcal8.3g8.7g8.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna130g77kcal4.2g4.4g4.4g2g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.3g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369059