Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK37g59kcal7.8g0.1g33.4g0g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g2.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g55g190kcal6.8g39.3g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.5g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g33g147kcal4.6g0.2g14.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen77g25kcal2.5g3.7g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g1008kcal46.4g102.4g106.2g2.4g
Valittu annoskoko261g504kcal23.2g51.2g53.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna131g252kcal11.6g25.6g26.6g0.6g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268146