Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)66g138kcal15.8g0g8.5g0g
Ruohosipuli 8.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale33g112kcal7.2g0g8.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g110g75kcal1.8g16.3g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%44g26kcal0.5g1.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g705kcal50.8g35.2g38.8g0.4g
Valittu annoskoko261g353kcal25.4g17.6g19.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna130g176kcal12.7g8.8g9.7g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.7g7.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576