Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1500g9000kcal315g99g810g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Emmental, punaleima 17%1000g2900kcal340g0g170g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 75g208kcal1.5g2.3g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g24304kcal1315.6g221.6g2002g0.2g
Valittu annoskoko2600g12152kcal657.8g110.8g1001g0.1g
Annoskoko puolitettuna1300g6076kcal328.9g55.4g500.5g0.1g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884