Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 276g394kcal34.5g0.8g28.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka126g1104kcal0g0g125.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 489g1679kcal49.9g342.6g5.9g17.1g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Sokeri 213g866kcal0g213.1g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki251g141kcal21.3g12.5g0.5g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g251g445kcal0.5g24.6g0.5g0g
Mustikka753g251kcal3.8g48.2g3g24.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)126g464kcal17.6g69g10g13.8g
Sokeri 90g367kcal0g90.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g11508kcal257.8g1621.2g347.4g111.6g
Valittu annoskoko2600g5754kcal128.9g810.6g173.7g55.8g
Annoskoko puolitettuna1300g2877kcal64.5g405.3g86.9g27.9g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956