Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer574g2954kcal22.4g321.2g172.1g30.4g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)215g1549kcal2.2g8.6g172.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g115kcal0g28.4g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 287g344kcal9g12.9g28.7g0g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.4g0g0.1g
Sokeri 143g582kcal0g143.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 316g450kcal39.4g0.9g32.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl287g1033kcal5.7g7.7g109g0g
Sokeri62g250kcal0g61.6g0g0g
Marianne crush 150g215g925kcal2.6g185g18.1g3.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 72g265kcal13.3g7.9g15.6g21.8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g387g1317kcal7.7g302g6.6g27.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g19618kcal206g2169.8g1109g166.2g
Valittu annoskoko2600g9809kcal103g1084.9g554.5g83.1g
Annoskoko puolitettuna1300g4905kcal51.5g542.5g277.3g41.6g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497