Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g1863g2683kcal409.8g0g111.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g359kcal0g0g39.9g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g333g399kcal7.7g16g33.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g333g366kcal7.7g13.3g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g7703kcal853.8g70.8g437.6g8.4g
Valittu annoskoko2600g3852kcal426.9g35.4g218.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna1300g1926kcal213.5g17.7g109.4g2.1g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691