Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 75g171kcal3.8g13.1g10.6g4.4g
Tomaatti 1250g285kcal7g43.1g3.7g17.5g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g500g50kcal5.5g5g1g5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g350g882kcal56g5.6g70g0g
Basilika, tuore250g100kcal7.7g12.5g2g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g3069kcal164.6g175.4g175.4g79.2g
Valittu annoskoko2600g1534kcal82.3g87.7g87.7g39.6g
Annoskoko puolitettuna1300g767kcal41.2g43.9g43.9g19.8g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369059