Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 2273g2895kcal489.9g0g102.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 67g47kcal0.8g7.6g0.8g2.6g
Mustapippuri 17g47kcal1.8g6.4g0.6g4.4g
Curryjauhe (-), annos 5g10g33kcal1g5g1g1g
Valkosipulijauhe, annos 3g67g231kcal6.7g50.8g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g6503kcal1000.4g139.6g212.8g16g
Valittu annoskoko2600g3252kcal500.2g69.8g106.4g8g
Annoskoko puolitettuna1300g1626kcal250.1g34.9g53.2g4g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286