Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy845g4476kcal66.7g270.3g354.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen176g1267kcal1.8g1.8g140.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g352g2111kcal73.9g23.2g190g0g
Kananmuna kuoreton 1232g1757kcal154g3.7g126.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g19222kcal592.8g598g1623.4g0g
Valittu annoskoko2604g9611kcal296.4g299g811.7g0g
Annoskoko puolitettuna1302g4806kcal148.2g149.5g405.9g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478