Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 174g1263kcal2.1g0.7g141.5g0g
Sokeri197g801kcal0g197.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu135g170kcal14.8g0.4g12.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen174g58kcal5.7g8.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 264g906kcal26.9g184.9g3.2g9.2g
Leivinjauhe 12g20kcal0.6g4.4g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton139g446kcal32.2g14.6g29g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g580g3018kcal26.1g307.6g185.7g63.8g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g464g2600kcal30.2g264.6g157.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton464g743kcal37.1g18.6g60.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g20048kcal351.4g2002.8g1179.4g146.2g
Valittu annoskoko2604g10024kcal175.7g1001.4g589.7g73.1g
Annoskoko puolitettuna1302g5012kcal87.9g500.7g294.9g36.6g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302