KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g600g2358kcal486g42g24g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 220g691kcal23.2g130.7g4.8g12.1g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g200g1140kcal45.6g39g99.2g12g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 130g420kcal37.7g9.1g26g39.8g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 108g954kcal0g0g107.9g0g
Hiiva, 50g80g49kcal10.5g0.9g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 26g0.7kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g12481kcal1316.4g446g614.6g127.8g
Valittu annoskoko2604g6241kcal658.2g223g307.3g63.9g
Annoskoko puolitettuna1302g3120kcal329.1g111.5g153.7g32g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533