Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 282g1098kcal6g6.2g118.2g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g70g43kcal9.9g2.1g42.2g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 47g10kcal0.1g0.8g0g0g
Kirjolohi meri, filee 1408g2327kcal235.8g0g154.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 305g1007kcal6.1g9.1g106.7g0g
Kananmuna omega235g305kcal30.7g0.7g19.5g0g
Sipuli (kuorittu)223g60kcal2.9g10.7g0.4g3.8g
Soijajauho rasvainen 35g164kcal12.2g8.3g8.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g10028kcal607.4g75.8g900.2g16g
Valittu annoskoko2604g5014kcal303.7g37.9g450.1g8g
Annoskoko puolitettuna1302g2507kcal151.9g19g225.1g4g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653