Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1678g1879kcal369.1g0g50.3g0g
Porkkanaraaste 200g350g94kcal2.1g18.5g0.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)122g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Korppujauho (Myllyn Paras)70g259kcal9.7g50.7g1.7g2.9g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Hirvenjauheliha oma saalis260g291kcal57.2g0g7.8g0g
Porkkanaraaste 200g54g15kcal0.3g2.9g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)11g40kcal1.5g7.9g0.3g0.4g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g5635kcal886.6g180.2g163g32.6g
Valittu annoskoko2604g2817kcal443.3g90.1g81.5g16.3g
Annoskoko puolitettuna1302g1409kcal221.7g45.1g40.8g8.2g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852