Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g1.9g0.3g2.5g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Herkkusieni 100g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.8g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g7.5g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g90g316kcal3.1g73.4g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g944kcal29g190.6g3.4g23.4g
Valittu annoskoko2604g472kcal14.5g95.3g1.7g11.7g
Annoskoko puolitettuna1302g236kcal7.3g47.7g0.9g5.9g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258