Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g7g17kcal0.4g2.9g0.4g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g210g658kcal25.2g132.3g3.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen252g350kcal47.9g0g17.6g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g11g95kcal0g0g10.5g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 298g262kcal15.2g34.2g3.6g14.9g
Dolmio Light Classico Bolognese350g130kcal4.2g27.3g0.4g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5215g3064kcal187.8g401g71.8g37.6g
Valittu annoskoko2608g1532kcal93.9g200.5g35.9g18.8g
Annoskoko puolitettuna1304g766kcal47g100.3g18g9.4g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=119692