Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1999g680kcal4g141.9g6g36g
Voi, normaalisuolainen (Valio)200g1439kcal1.6g1.6g159.9g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.7g0g0g
Kaurahiutale 240g897kcal34.8g136.7g17.5g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5216g7411kcal80.8g899.8g366.8g120g
Valittu annoskoko2608g3705kcal40.4g449.9g183.4g60g
Annoskoko puolitettuna1304g1853kcal20.2g225g91.7g30g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.3g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408