Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1337g610kcal40.1g64.2g20.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)803g1011kcal88.3g2.4g72.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 435g1491kcal44.3g304.3g5.2g15.2g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo27g190kcal0.1g0.1g21.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5216g6604kcal345.6g742g237.8g30.4g
Valittu annoskoko2608g3302kcal172.8g371g118.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna1304g1651kcal86.4g185.5g59.5g7.6g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326