Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi122g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 9g21kcal1.2g1.4g0.4g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 122g419kcal12.4g85.4g1.5g4.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g916kcal27.2g182.6g3.8g15.6g
Valittu annoskoko261g458kcal13.6g91.3g1.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna131g229kcal6.8g45.7g1g3.9g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248