Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g28g20kcal3.4g1.1g0.1g0g
Rypsiöljy 19g167kcal0g0g18.8g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g151g505kcal20.8g96.6g3.5g9g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g15g53kcal3.9g0.4g4.1g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g7.5g16kcal1.5g0.5g0.9g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g7.5g6.6kcal1.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g1544kcal61.8g199.6g55.2g18g
Valittu annoskoko261g772kcal30.9g99.8g27.6g9g
Annoskoko puolitettuna131g386kcal15.5g49.9g13.8g4.5g
Arvot/100g100g296kcal11.8g38.2g10.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149