Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia150g210kcal25.5g0g12g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)14g51kcal1.8g10.2g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g586kcal59.8g22.2g28.6g0.6g
Valittu annoskoko261g293kcal29.9g11.1g14.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna131g147kcal15g5.6g7.2g0.2g
Arvot/100g100g112kcal11.5g4.3g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112