Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Kidneypapu, suolaliemessä79g87kcal6.2g14.2g0.4g6.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 47g151kcal12.6g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika vihreä 32g6.8kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g598kcal39.8g41.4g29g17.8g
Valittu annoskoko261g299kcal19.9g20.7g14.5g8.9g
Annoskoko puolitettuna131g149kcal10g10.4g7.3g4.5g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826