Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g56g197kcal14.6g1.4g15.2g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g14g59kcal2.8g5.2g3g0.1g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 112g27kcal2g2.4g0.3g2.6g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät79g79kcal13g0.9g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g724kcal64.8g19.8g41.2g5.4g
Valittu annoskoko261g362kcal32.4g9.9g20.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna131g181kcal16.2g5g10.3g1.4g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779