Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g19g66kcal5.3g0.4g4.9g0g
Pirkka salsadippi medium34g20kcal0.3g4.4g0.1g0.5g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g38g45kcal1.1g1.9g3.8g0.2g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)56g14kcal0.5g2.4g0.2g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi38g10kcal0.5g1.8g0.1g0g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g75g56kcal12.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g460kcal40.8g21.8g24g1.4g
Valittu annoskoko261g230kcal20.4g10.9g12g0.7g
Annoskoko puolitettuna131g115kcal10.2g5.5g6g0.4g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155