Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3g0g
Sokeri 38g153kcal0g37.6g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste38g278kcal0g0g30.8g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g11g38kcal1.5g7.6g0.2g0.6g
Tattarijauho, Myllynparas75g256kcal9.8g50.8g1.3g4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Rice Dream, riisimaito19g8.8kcal0g1.8g0.2g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g42g14kcal0.2g2.7g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g1604kcal30.6g206.4g71.6g12g
Valittu annoskoko261g802kcal15.3g103.2g35.8g6g
Annoskoko puolitettuna131g401kcal7.7g51.6g17.9g3g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.6g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915