Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 42g172kcal0g42.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g17g0.3g0.9g
Vehnälese 2.5g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g24.9g0g
Porkkanaraaste 200g75g20kcal0.4g4g0.1g1.9g
Tomusokeri 1dl=60g19g75kcal0g18.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 37g108kcal4.1g1.1g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g1493kcal21.6g176.8g75.8g7.4g
Valittu annoskoko261g747kcal10.8g88.4g37.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna130g373kcal5.4g44.2g19g1.9g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.9g14.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696