Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki150g135kcal22.5g3.7g3g0g
Kauralese 14g49kcal2.4g6.2g1g2.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g7.5g45kcal1.8g0.5g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu90g113kcal9.9g0.3g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g684kcal73.2g21.4g32.2g4.8g
Valittu annoskoko261g342kcal36.6g10.7g16.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna131g171kcal18.3g5.4g8.1g1.2g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396