Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton53g116kcal5.9g1.3g10g0.1g
Porkkanaraaste 200g38g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Rypsiöljy rainbow1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g169g190kcal3.8g42.1g0.7g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g665kcal19.8g90.8g25.4g5.2g
Valittu annoskoko261g333kcal9.9g45.4g12.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna131g166kcal5g22.7g6.4g1.3g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711