Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g143g107kcal2.7g22.8g0.3g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g64g146kcal7.7g1.7g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lanttu 8.6g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g2.9g7kcal0.1g1.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g549kcal22g57.2g25.6g5g
Valittu annoskoko261g275kcal11g28.6g12.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna131g137kcal5.5g14.3g6.4g1.3g
Arvot/100g100g105kcal4.2g11g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219