Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g25g112kcal1.9g17g4g0.9g
Suolapähkinä, taffel6.2g40kcal1.7g0.9g3.3g0.5g
Suklaa tumma 13g65kcal0.5g6.7g3.9g0.7g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 63g104kcal4.7g2.5g8.1g1.6g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g22g28kcal2.8g0.1g1.8g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 7.5g21kcal1.2g0g1.9g0g
Sokeri 25g101kcal0g25g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 16g10kcal0.5g0.8g0.5g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g31g181kcal9.2g3.6g14.4g2.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 31g20kcal1g1.5g1.1g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen13g68kcal1.4g6.1g4.1g0.2g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g3.7g15kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g1622kcal50g135.6g96.4g13.2g
Valittu annoskoko261g811kcal25g67.8g48.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna130g406kcal12.5g33.9g24.1g3.3g
Arvot/100g100g311kcal9.6g26g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882