Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 39g8.8kcal0.2g1.2g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g51g30kcal0.8g6.6g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g117kcal13.4g0g7g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g4.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Maito, Kevyt14g6.5kcal0.5g0.7g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras12g41kcal1.5g8.3g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g460kcal37.2g35.8g18g4.2g
Valittu annoskoko261g230kcal18.6g17.9g9g2.1g
Annoskoko puolitettuna131g115kcal9.3g9g4.5g1.1g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661