Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.5g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g57g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.4g0.6g1.8g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%27g60kcal0.8g1.4g5.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 23g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Sokeri 6.8g28kcal0g6.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.8g50kcal0.1g0.1g5.4g0g
Mansikkahillo 57g128kcal0.3g30.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g1022kcal20.8g163.6g28.6g4.6g
Valittu annoskoko261g511kcal10.4g81.8g14.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna131g256kcal5.2g40.9g7.2g1.2g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262