Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g58kcal5.1g0.1g4.2g0g
Sokeri 56g227kcal0g55.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.7g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta73g261kcal9.4g50.8g1.5g2.5g
Kookoshiutale 6.5g43kcal0.5g0.4g4.2g1.1g
Hasselpähkinä 12g78kcal1.7g0.4g7.4g2.1g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)36g169kcal1.5g21.8g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g1852kcal37g269g65.8g11.4g
Valittu annoskoko261g926kcal18.5g134.5g32.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna131g463kcal9.3g67.3g16.5g2.9g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316