Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 19g3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g5.6g6.2kcal0.1g1.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)75g60kcal12.4g0g0.7g0g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Tomaatti 24g5.6kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g314kcal31.4g16.6g11.8g4.4g
Valittu annoskoko261g157kcal15.7g8.3g5.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna131g79kcal7.9g4.2g3g1.1g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239