Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)43g150kcal6.9g27.5g1.1g2.6g
Paistijauheliha, snellman62g106kcal7.5g0g6.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 109g50kcal3.3g5.2g1.6g0g
Kananmuna, keitetty 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g16g56kcal4.4g0.3g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana523g880kcal50.6g66.2g40.6g5.2g
Valittu annoskoko261g440kcal25.3g33.1g20.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna131g220kcal12.7g16.6g10.2g1.3g
Arvot/100g100g169kcal9.7g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334