Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 16g27kcal2.8g0g1.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Kalaliemikuutio 2.3g7kcal0.2g0.8g0.3g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 104g79kcal2g16.2g0.2g1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g405kcal11.2g36.2g22.6g2.4g
Valittu annoskoko261g203kcal5.6g18.1g11.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna131g101kcal2.8g9.1g5.7g0.6g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542